Utánpótlás sportolóinkat köszöntöttük

December 17-án csütörtökön, a Pétervására Sportegyesület már kilencedik alkalommal rendezte meg „Utánpótlás sportolók évadzáró vacsoráját” a helyi fogadóban. Az eseményen a karate, a sakk, a röplabda és a labdarúgó szakosztály 18 év alatti sportolói, valamint edzők, szakosztályvezetők és a város vezetői vettek részt. A 108 fős vendégsereget, az est főszervezője, Boros Csaba alpolgármester, utánpótlásedző, nyitotta meg. Az eseményen köszöntőt mondott Eged István polgármester, aki kihangsúlyozta mennyire fontos a városnak a sportegyesület ahol soha ennyi gyermek nem sportolt még. Megköszönte az edzőknek, vezetőknek az éves lelkes munkát, és megköszönte a sportegyesület támogatóinak is az önzetlen segítséget.
A köszöntő után az egyesület utánpótlás edzői értékelték az elmúlt időszak munkáját, kiemelték a fontosabb eredményeket és meghatározták a célokat.
Az eseményen köszöntötték a nyáron Budapestre költöző, 23 évet a helyi általános iskolában dolgozó Pádár Bélát is. A búcsú nem végleges, mert a sportegyesület munkájába a nyár elejéig még biztosan részt vesz a szakember.

Az este ezután a díjak átadásával folytatódott. Mint minden évben most is a legjobban teljesítő egyesületi sportolókat külön is elismerték:
– Az év legjobb utánpótlás sakkozója: Radics Elizabet
– Az év legjobb utánpótlás röplabdázója: Horváth Dzsenifer
– Az év legjobb utánpótlás karatékája: Bán Viktor
– Az év legjobb gyermek labdarúgója: Ivády Olivér
– Az év legjobb U14-es labdarúgója: Ökrös Balázs
– Az év legjobb serdülő labdarúgója: Farkas Benjámin
– Az év legjobb ifjúsági labdarúgója: Vincze Viktor

A díjak átadását követően minden sportoló egy egyesületi felirattal ellátott sportkulacsot kapott ajándékba. A szép este egy finom vacsorával és kötetlen jó hangulatú beszélgetéssel zárult. A hagyománnyá vált vacsora, remélhetőleg jövőre is folytatódik.

A vacsorán levetített prezentáció Innen (IX vacsora ppt) letölthető.

További képek a Pvse.hu oldalán >