Harmadik jótékonysági focikupa

Harmadik alkalommal rendezik meg június 21-én a Jótékonysági Foci Kupát Pétervásárán. A rendezvény főszervezőjétől, Bodon Pétertől megtudtuk, azok a csapatok akik szeretnének részt venni a tornán, 15.000 ft-ért nevezhetnek június 16-éig. Minden résztvevő csapat játékosait vendégül látják a szervezők egy ebédre és egy frissítő innivalóra.

A befolyt összeget a Pétervásárán és környékén élő beteg gyerekeknek juttatják el a szervezők, a helyi karitászcsoport segítségével.

A tornára támogatói jegyet is lehet vásárolni, ennek ára 500 ft . |  ebédjegy ára 300ft | belépőjegy 100 ft

Az esemény fővédnöke Eged István Pétervására polgármestere és Fehér Róbert plébános.

A rendezvénnyel kapcsolatos legfrissebb hírekről a www.petervasara.hu weboldalon vagy a www.facebook.com/bodonpeterfc tájékozódhatnak.

Azok a csapatok akik szeretnének a tornán részt venni, 15000 forint adományt kell átutalniuk a következő számlaszámra : (számlatulajdonos neve) Római Katolikus Plébánia Pétervására számlájára kell utalni 62800273-11030812-00000000 és a közleménybe kell írni : adomány, mellé a csapatnevét.

Miután a számlára átutalták az adományt a bodon.peter@freemail.hu e-mail címre el kell küldeni a csapatnevét, székhelyét, csapatvezető nevét lakcímét, telefonszámát,
– A kupa helyszíne: Pétervására, a csapatok létszámától függően a helyi műfüves pálya és füves pálya ad otthont a rendezvénynek.
– A pálya talaja: műfű, fű
– a pálya mérete 20×40 méter
– a pályán egyszerre 1 kapus és 5 mezőnyjátékos szerepelhet csapatonként
– a mérkőzések játékideje a nevezett csapatok száma határozza meg
– a sorsolást a csapatok vezetőinek e-mailben kiküldjük
– a kupa időpontja 2014. június.21. szombat
– nevezési határidő: 2014. június.16. hétfő
– a kupa díjazása: az eső három helyezett érem díjazásban részesülnek

A tornával kapcsolatos híreket a www.petervasara.hu weboldalon vagy a www.facebook.com/bodonpeterfc folyamatosan lehet kísérni.

Érdeklődni Bodon Péter főszervezőnél lehet a 06307106672 tel. számon vagy e-mailben a bodon.peter@freemail.hu

Az esemény főtámogatója: Pétervására Város Önkormányzata, Római Katolikus Plébánia Pétervására | Bodon Péter Futball Club Egyesület | Fotohozman

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük