Második helyen a BPFC Pétervására

Újra összeálltak Pétervásárán a  lányok, ezúttal Bánhorvátiban vettek részt  egy teremlabdarúgó tornán, ahol második helyen végeztek .
Tiszalúc-BPFC Pétervására 3-2 Gólszerzők: Orosz Fruzsina:1, Kisbenedek Lilla:1
Sajóvölgye- BPFC Pétervására 0-5 Orosz Fruzsina:2 Hegedűs Ági: 1 Kisbenedek Lilla:1 Lakatos Nikoletta:1
Kurityán- BPFC Pétervására 2-5 Orosz Fruzsi :2 Lakatos Nikoletta:1 Kisbenedek Lilla :2
Végeredmény:
1.       Tiszalúc
2.       BPFC Pétervására
3.       Sajóvölgye
4.       Kurityán
Bodon Péter a csapat edzője:
Köszönjük a kurityániaknak a meghívást. A hétvégére különböző csapatokból összehívott játékosokból álló csapatunk  jó teljesítményt nyújtott . A fiatal és tehetséges játékosaink  különböző megyei bajnokságokban játszanak, ahol  sokkal nagyobb figyelmet érdemelnének , nyugodtan kijelenthetem, hogy magasabb osztályban is megállnák a helyüket . Gratulálok csapatom minden játékosának a jó teljesítményhez .
Orosz Fruzsina:
Örülök, hogy elmehettünk erre a bánhorváti teremtornára. Első meccset Tiszalúc ellen játszottuk de sajnos tőlük 3:2re kikaptunk. Aztán a második meccsünket már sikerült megnyerni 0-5ra a Sajóvölgye ellen. Így már csak Kurityán maradt hátra de ellenük is sikerült győzni 2:5re. Így megszereztük 2. helyet. Nagyon örülök hogy 5góllal tudtam segíteni a csapatomat  a tornán. Az egész csapat gratulációt érdemel.
Jóna Kata:
Nagyon színvonalas torna volt, akár az első hely is sikerülhetett volna, de sajnos az utolsó percben kaptunk egy gólt a Tiszalúctól.
Kisbenedek Lilla:
Hirtelen összeállt csapattal is szép helyezést sikerült elérnünk. A torna végére sikerült összeszoknunk. Egyénileg is sok jó teljesítményt láthattunk, mind a saját és mind az ellenfél csapatából. Összességében egy jól megrendezett találkozón vehettünk részt a hétvégén, ami remek hangulatban telt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük