Az iskolának gyüjtöttek a bálozók

Jótékonysági bált tartottak november 26-án szombaton Pétervásárán az Arany Kakas Fogadóban. A rendezvényen elsőként Abelovszki Ildikó és Bíró Vivien szervezők köszöntötték a megjelenteket, majd Végh István a helyi Tamási Áron Általános Iskola igazgatója megköszönte a támogatást és az aktív részvételt. Hangsúlyozta, hogy nagyon örülne, ha ez a bál hagyománnyá válna Pétervásárán. A vacsora előtt az iskolás gyermekek adtak rövid, de igazán színvonalas táncműsort.

Az ünnepi, háromfogásos vacsorát követően a helyi iskolában tanító Pádár Béla tanár úr lánya, Pádár Alexandra énekelt, akit Nagy Dávid kísért gitáron.

Az est további részében a bálozók Bódi András retro zenéjére táncolhattak. Az eseményen sor került értékes tombolanyeremények kisorsolására is.

A bálban 140 000 forint gyűlt össze, amely a pétervásárai iskola bankszámlájára került.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak a helyi vállalkozóknak, akik a tombolába értékes ajándékokat ajánlottak fel; valamint azoknak a magánszemélyeknek, akik a belépő megvásárlásával, illetve támogató jegy váltásával támogatták a Tamási Áron Általános Iskolát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük