Színt visznek a mindennapokba

Egy helyi vállalkozó kezdeményezésére közel 2000 négyzetméterre elegendő színes szobafestéket kapott a pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola a Poli-Farbe festékgyár jóvoltából. Így a gyermekek megújult termekben kezdhetik meg az új tanévet.

Pétervására. A segítség a helyi Color Vegyiáru és Festékbolt tulajdonosának, Bódi Évának jóvoltából érkezett Pétervásárára, aki – mint mondta – nagyon jó üzleti kapcsolatban áll a Poli-Farbe céggel. A festékgyártó cég már több oktatási intézménynek és óvodának is juttatott szobafestékeket, s nem utolsó sorban: hasznos tanácsokkal látják el a kedvezményezetteket.

Erről az országos Csináld magad! kampányról is híres Podmaniczki (sokak által Szobafestőként ismert) Attila gondoskodott.

Eged István, polgármester az adományok átadását követően hangsúlyozta: nagyon örülök annak, hogy egy helyi, civil szervezésnek köszönhetően kapott segítséget a pétervásárai iskola. Ennek köszönhetően a tanévkezdésre valamennyi tanterem, illetve vizesblokk festése oldódik meg – a közmunkások, illetve az intézmény dolgozóinak segítségével.

Az oktatási intézmény vezetője, Végh István is köszönetét fejezte ki mind a festékgyártók, mind a helyi vállalkozó részére – aki nem mellesleg a festéshez szükséges eszközöket is biztosította az iskolának. Az igazgató elmondta: holnap el is kezdik a munkálatokat, hogy a gyermekek a tanév kezdésekor már a megújult termekben kezdhessék meg tanulmányaikat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük