Miért érdemes regisztrálni a Munipolis rendszerében ?

Önkormányzatunk tesztelési jelleggel bevezetésre kerül egy új intelligens kommunikációs rendszer – a Munipolis. Az alábbiakban megpróbáljuk leírni milyen előnyök származnak abból, ha Ön is regisztrál a Munipolis rendszerében, ami természetesen teljesen ingyenes.


Tisztelt Lakosok,

Településünkön is bevezetésre került a MUNIPOLIS okos kommunikációs rendszer, aminek köszönhetően a jövőben még hatékonyabban tudjuk Önöket tájékoztatni, telefonon keresztül. Iratkozzanak fel a hírfolyamunkra, hogy biztosan ne maradjanak le a fontos önkormányzati közleményekről. Az igényeiket figyelembe véve, e-mail, SMS vagy pedig mobil applikáción keresztül tudunk híreket küldeni az Önök részére. A szolgáltatás ingyenes!

Milyen előnyöket biztosít az Önök számára a MUNIPOLIS rendszer?

Vészhelyzeti értesítések – áramkimaradás; közelgő viharok; közlekedési dugók, balesetek; házaló csalók; stb.

Hírek és fontos hivatali értesítések – adók; önkormányzati hírek; bejelentések

Meghívók kulturális- és sporteseményekre

• Lehetőség online szavazásokban való részvételre

Mobil applikáció hasznos lehetőségekkel

A regisztráció során ki tudja választani, hogy milyen közlemények érdeklit Önt (kulturális, sport, állattartással kapcsolatos információk stb.) Javasoljuk, hogy a telefonszámát és a lakcímét adja meg, így gyorsan tudjuk értesíteni váratlan eseményekről (közműleállás, heves esőzés stb.). Adatait a GDPR jogszabálynak megfelelően és biztonságosan tároljuk.

AZ ALÁBBI LINKEN TUD REGISZTRÁLNI

Személyes regisztrációra is van lehetőség az önkormányzati hivatalban, örömmel segítünk Önöknek.

A rendszer mobil applikációval is rendelkezik

A MUNIPOLIS segítségével a fontos információk egy koppintásra elérhetőek lesznek. Ezen felül, rengeteg hasznos funkció is a rendelkezésére fog állni, például, van lehetőség javaslatokat, a településen megjelenő problémákat (úthibák, rongálás, illegális szemétlerakó, stb.) közvetlenül megosztani a vezetéssel. Csak le kell tölteni az applikációt és feliratkozni az önkormányzat weboldalára.

Látogassa meg önkormányzatunk online profilját

Látogassa meg településünk online profilját is a MUNIPOLIS felületén, ahol nem csak a legfrissebb híreket, de sok más hasznos információt is találhat – szelektív hulladékgyűjtő konténerek helye, információ az időjárásról, utazási tippek stb.

Az online profilunk innen érhető el.

Miért érdemes regisztrálni ?

A legfontosabb előny amivel a Munipolis rendelkezik, és megelőz bármely honlapot, vagy közösségi média platformot, az a közvetlen elérés. Tegyük fel, hogy változás történik a gyermekorvosi rendelés idejében, amiről a gyermekorvos és az önkormányzat is tájékoztatja a lakosságot Pétervására esetében ez a Facebookon, a város hivatalos csatornáján és a honlapon is. Ha önnél le van töltve a Munipolis applikáció, akkor erről a változásról közvetlenül az Ön telefonjára érkezik értesítés, és nem kell böngésznie sem a város honlapját és Facebookon sem kell keresgélnie a hírfolyamban.