Tájékoztató az oltási akcióhétről

Az alábbiakban a Parádfürdői kórház tájékoztatóját olvashatják az oltási akcióhétről:

Az oltásra jelentkező lakosoknak az érvényben lévő járványügyi szabályok alapján oltás előtt a konténerben kell jelentkezni beléptetésre! Kérjük az oltásra jelentkezőket, hogy személyi igazolvány, TÁJ kártya minden esetben, amennyiben 2. 3. körös oltásra jön előzőleg kiállított orvos által aláírt oltási lapját, illetve a kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot hozza magával.

Az oltásra várakozás épületen kívül történik, a gördülékenyebb beléptetés érdekében kérjük a lakosságot, hogy vegye igénybe az oltási időpontfoglaló rendszert.

Lehetőség szerint kérjük, hogy a fenti linken jelentkezzenek az oltásra. Amennyiben segítségre van szükség munkanapokon 10- 13 óra között hívják munkatársunkat a +36304609019 telefonszámon. A fentiek elvégzésével, megrövidíti a várakozási időt, tervezhetővé válik az oltások ütemezése és vélhetően az egyszerre tömeges megjelenés is elkerülhető.

Fontos információk az oltandók részére:

  • 2.-3. oltás között el kell telni 4 hónapnak!
  • Amennyiben lázas beteg volt 2 héten belül, ne jöjjön oltásra!
  • Ha kapott influenza ellenei védőoltást 2 héten belül, ne jöjjön oltásra!
  • Könnyen levehető öltözékbe érkezzenek!
  • Folyadékot hozzon magával!

Letölthető tájékoztató lap

Related Posts
Tovább olvasom

Karácsonyi vásár 2021.

Elérkezett az év legszentebb időszaka, az adventi várakozás ideje… tegyük emlékezetessé egy kellemes délutánnal, találkozzunk Pétervására Főterén 2021.…