Tájékoztatás az okmányirodákról.

Tisztelt Ügyfelünk !

Ezúton tájékoztatjuk, hogy ügyfeleinket érintő számos hatósági ügytípus 2013. január 1-jétől a  Heves Megyei Kormányhivatal hatáskörébe került. Az ügyfélkapcsolatok szempontjából kiemelekedően fontos az okmányirodai ügyintézés, amely a korábbiakkal megelőző helyszíneken, de már a a járási hivatalok szervezetén belül működik.

A Heves Megyei Kormányhivatal által intézett hatósági ügyekről, a kapcsolódó dokumentációról a Hivatal, valamint a Kormányablak honlapján (www.kormanyhivatal.hu/hu) címen (Dokumentumok menüpont, tevékenységre vonatkozó adatok, hatósági ügyleírások), valamint a www.kormanyablak.gov.hu címen érhető elé további tájékoztatás.

Járási Hivatalhoz tartozó települések:
BODONY, BÜKKSZÉK, BÜKKSZENTERZSÉBET, ERDŐKÖVESD, FEDÉMES, ISTENMEZEJE, IVÁD, KISFÜZES, MÁTRABALLA, MÁTRADERECSKE, PARÁD, PARÁDSASVÁR, PÉTERVÁSÁRA, RECSK, SIROK, SZAJLA, SZENTDOMONKOS, TARNALELESZ, TERPES, VÁRASZÓ

Cím:
3250 Pétervására,
Szabadság tér 1.
      GoogleMap
Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 (36) 568 008
Fax: 06 (36) 568 009
e-mail: okmanyiroda@pvasaraj.heves.gov.hu
Honlap: www.heves.gov.hu
Intézhető ügytípusok: Egyéni vállalkozói igazolvány ügyek
Járműigazgatási ügyek
Lakcímigazolvány ügyek
Lacímváltozási ügyek
Mozgáskorlátozottak parkolási igazolványa
NEK adatlap felvételezése
Személyi igazolvány ügyek
Útlevél ügyek
Ügyfélkapu regisztráció
Vezetői engedély ügyek
Ügyfélfogadási idő: Hétfő: 7.00-17.00
Kedd: szünetel
Szerda: 7.30-17.30
Csütörtök: 13.00-18.00
Péntek: 8.00-14.00
Információk: Ügyintézésre személyes megjelenéssel sorszámhúzással van lehetőség.
Időpontot foglalni csak ügyfélfogadást biztosító napokra lehet: ügyfélkapun belépve a www.magyarorszag.hu oldalon, az internetes okmányiroda rovatból illetve a 06/36-568-008 telefonszámon keresztül személyesen az ügyintézőtől.
Illetékfizetéssel kapcsolatos
információk:
Illetékfizetésre bankkártyával, illetve csekken a Pétervására településen található postai kirendeltségen van lehetőség.
A posta nyitvatartási ideje:
H-P 8.00-16.00.
Házi pénztár nem áll rendelkezésre. Az illeték postai befizetését követően az ügyintézők soron kívül fogadják az ügyfelet.