“A jövö megalapozása”

  • Projekt neve : ”A JÖVŐ MEGALAPOZÁSA” Komplex program

  • Közreműködő szervezet : A „JÖVŐÉRT” Szociális, Gyermek-, és Ifjúságvédő Alapítvány

  • Azonosító : TÁMOP-5.3.1-C-09/2-2010-0060

  • Támogatás összege: 70.305.545.- forint.

  • A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A „JÖVŐÉRT” Szociális, Gyermek-, és Ifjúságvédő Alapítvány az Egri, a Bélapátfalvai, a Pétervásárai Kistérségek Többcélú Társulások területén, a Társulásokkal együttműködve valósítja meg a TÁMOP-5.3.1-C-09/2-2010-0060 azonosítási számú, ”A JÖVŐ MEGALAPOZÁSA” Komplex programot.
A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával,
az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.
A támogatás mértéke: 70.305.545.- forint.

A program célja:
A Többcélú Társulásokhoz tartozó településeken élő, foglalkoztatás szempontjából leghátrányosabb csoportok közé tartozó, alacsony iskolai végzettségű, 18-30 életév közötti, munkatapasztalattal nem rendelkező, öt éve nem (vagy csak közmunkaprogramokban) foglalkoztatott, inaktív, a Munkaügyi Kirendeltségek által nyilvántartott, elsősorban roma származású csoportok társadalmi és munkaerő-piaci integrációjának segítése.

A „JÖVŐ MEGALAPOZÁSA” program a legnehezebb élethelyzetben lévőknek új távlatokat alapoz meg egy olyan komplex szolgáltatásrendszerrel, amely az egyének meglévő képességeire épít, és több a szociális munkában a munkaerő-piacon érdekelt önkormányzat, kistérségi társulás, intézmény, szervezet, civil közösség szoros együttműködésén alapul. A célcsoport tagok konkrét segítséget kapnak önálló életvitelük, foglalkoztathatóságuk és társadalmi integrációjuk javításához, érdeklődésüknek, felkészültségüknek megfelelő, OKJ-s szakma megszerzéséhez.

A programhoz csatlakozni kívánókat az alapítvány munkatársai az alábbi időpontokban fogadják:
Egerben: minden munkanapon 8.00 – 16.00 óráig
Eger, Hadnagy út 6. szám
Pétervásárán: minden csütörtökön 9.00 – 11.00 óráig
a Pétervásárai Kistérség Irodájában
Pétervására, Kossuth Lajos út 1.

Egyéb elérhetőség: Telefon/fax: 00-36-36-311-633
e-mail: ajovoert@freemail.hu
www.ajovoert.5mp.eu