Aug 15, 2020

Sárga kukák átvétele

Örömmel értesítjük, a Tisztelt Lakosságot, hogy a Heves Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási Társulástól szelektív hulladékgyűjtésre kapott sárga kukák a Közmunka Iroda udvarán (3250 Pétervására Szabadság tér 3.) átvehetők.

Az edényeket a Heves Megyei Hulladékgazdálkodási Társulás adja, a korlátozott darabszám és a szállítási, rakodási, valamint a matrica költség miatt az átvétel feltétele a 800 forintos regisztrációs díj befizetése a helyszínen. Az átvétel önkéntes, melyhez szükséges a számlafizető személy személyi igazolványa, lakcím kártyája és adó azonosító kártyája. A kuka átvételére csak az a pétervásárai lakos jogosult, aki az Önkormányzat felé kommunális adó tartozással nem rendelkezik. Más névre történő edénykiadás csak a a számlafizető meghatalmazásával lehetséges.

2017. november 9. (csütörtök)  7.30 – 15.00

2017. november 10. (péntek)  7.30 – 15.00

Az Önkormányzat felhívja a figyelmet arra, hogy 2015. január 1-től a kommunális hulladéktól, vagyis a szeméttől elkülönítetten gyűjtött, újra hasznosíthatásra kerülő szelektív hulladékgyűjtés kötelező az erre vonatkozó korm. rendelet értelmében.

Cimkék

Hasonló cikkek