Dajka konferencia

Második éve vettünk részt a Dajka- konferencián, Budapesten, amelynek címe: „Az óvónő jobb keze a dajka!” Az ország minden részéről érkeztek dajkák: 761-en vettünk részt az előadásokon. A regisztráció után érdeklődéssel vártuk az ünnepi megnyitót. Tájékoztatást kaptunk a napi programról: az 1. előadó: Dr. Kolozsváry Judit, az ELTE szakpszichológusa tartott egy érdekfeszítő és színvonalas előadást, melynek címe: A gyermeki másság elfogadásáról és neveléséről; a 2. előadó: Tóth Babett, dietetikus, táplálkozási szakember:Ételallergiák és intoleranciák az óvodában,  majd ebéd következett, melyet az intézmény büféjében fogyasztottunk el. A délutáni programban Tokaji András oktató, élelmiszer biztonsági tanácsadó tartott előadást a HCCP rendszer működéséről.

Ezután következett Galló Istvánné, elnök a pedagógus szakszervezet vezetője, aki a bérekkel kapcsolatos információkat közöl- nem pozitív megvilágításban. A rendezvény végén láthattuk az algyői Szivárvány óvoda nevelői közösség előadásában: Az aranyszőrű bárány- magyar népmese dramatizációját. A program végén szokásos tombolahúzás volt- sajnos nem nyertünk, csak tapasztalatokat. Reméljük lesz lehetőségünk jövőre is részt venni ezen a rendezvényen, szakmai napon.

Báryné Annus Ilona, Vincze Sándorné, Varga Sándorné

Related Posts
Read More

Óvodai beíratkozás

Értesítem Önöket hogy az óvodai beiratkozás: 2017. április 20-28-ig lesz 08:00-tól 17:00-ig. Kérjük, hozzák magukkal a következő okiratokat:…