Térünnep másodszor újratöltve

Kis város ünnepe ezernyi programmal. A városban második alkalommal rendezték meg a múlt szombaton a Térünnep elnevezésű, egész napos rendezvényt.

Délelőtt a Főtéren a tarnaleleszi Rákóczi Péter Ifjúsági Fúvószenekar hangolta a közönséget jó kedvre, majd Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita operett -és magyar nóta műsorán szórakozhattak az érdeklődők.

Délután Kovács Kati adott nagy sikerű koncertet. A művésznőt különös tisztelet övezi a településen, hiszen tavaly a pétervásárai Tamási Áron Általános Iskolának ajánlotta fel azt a díszkardot, amelyet Habis László, Eger polgármestere ajándékozott az énekesnőnek, így tisztelegve 50 éves, legendás pályafutása és sikerei előtt.

A délután további részében zenés-táncos programok, bűvész-show, koncertek, autós- illetve motoros követték egymást.

Nagy sikert aratott a Dumaszínházból Dombóvári István műsora is. Külön izgalmakat hozott a sportpályán megrendezett Skót Felföldi Játékok második országos bajnoksága, amelyen különleges dobószámokban mérték össze tudásukat a versenyzők.

A nap legjobban várt eseménye az este 9-kor kezdődő R-Go koncert volt, amelyen fantasztikus hangulatot varázsoltak Szikora Róbert és zenésztársai.

Videó összefoglaló a nap eseményeiről:

Forrás: HEOL.hu