Sikeres bajnoki szezont zárt sakkszakosztályunk

A 2015/2016-os bajnoki szezont az előző évekhez hasonlóan 12 csapat részvételével bonyolította le a Heves megyei sakkszövetség, melynek két Nógrád megyei és egy Borsod megyei csapat is részvevője volt.Füzesabony elsősége nem volt kétséges, az OB 2-ből kiesett csapatukkal magabiztosan végeztek az 1. helyen. A dobogó további helyeiért az utolsó pillanatig izgalmas versengés folyt.A 11 forduló nagy küzdelmei során sikerült csapatunknak a dobogó 3. helyét megszerezni.Játékosaink minősítését illetően, sakkozóink a mezőny második harmadában voltak rangsorolva. A kiváló csapat munkának köszönhetően sikerült ezt a szép eredményt elérni.

A bajnokság végeredménye:


1 Füzesabony SC 85
2 BM Heves SE 72½
3 Pétervására SE 71½
4 Egri SRSK 64
5 Salgótarjáni TSE 61½
6 Pásztó SE II. 47
7 Hatvani SK 47
8 Maklári SE 44
9 Egri Vasas SE 44
10 Mezőkövesdi SE II. 43½
11 Andornaktálya II. 40½
12 Mátra SE II. 38½

Bronz érmes csapatunk 2016
Csapatunk tagjai: Domány Mihály, Frender Leon Olivér, Botos Krisztián, Kladiva István, Szegedi Zoltán, Zombori János,Tóth János, Ivády Mihály, Orosz Attila, Radics Erik, Radics Elizabett, Csonka Márió.

 

A művelődés házában szeptembertől sakk-klub keretén belül minden péntek délután várjuk a sakk iránt érdeklődőket.

Szakosztályunk támogatói: Pétervására Város Önkormányzata, Panax Szent Márton Bt,

 

Related Posts
Read More

Bursa Hungarica 2022

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.