Labdarúgó szakosztályunk felkészülése

A felnőtt és U21-es csapatunk elkezdte a felkészülést a 2014/2015-ös bajnokságra. A felnőtt csapat heti háromszori edzéssel és egy edzőmérkőzéssel hangol a pontvadászatra. A csapatot érintő változások, hogy távozik tőlünk Csóka Róbert, aki Felsőtárkányban folytatja pályafutását. Ez számunkra nagy érvágás, hiszen a csapat házi gólkirályát veszítette el.

Az érkező oldalon sikerült két olyan játékost igazolni, akik erősségei lesznek gárdánknak. Tóth Patrik és Lázár Krisztián volt már Pétervására játékosa, sőt tagjai voltak a 2008-as bajnokcsapatunknak is.

A vezetőség szeretné még leigazolni Fekete Tamást is akivel már megkezdődött az egyeztetés. Pádár Béla tanítványaihoz most már teljes mellszélességben csatlakozott Eszes Zoltán, Bojtos Ádám, akik tavasszal még az ifjúsági csapatban is pályára léptek olykor-olykor. Befejezte Olaszországi tanulmányait és újra itthon készül a csapattal Keszte Bálint is, akire szintén számít a vezetőség.

Csapatunk kijutott az országos táblára a Magyar Kupában, ez azt jelenti, hogy a legjobb 128 együttes között szerepelhet. A sorsolás alapján a budapesti BKV Előre csapatát kaptuk ellenfélül. A BKV csapata tavaly az NBIII Nyugati csoportjának bronzérmese lett. Egy erős fiatal csapatról van szó, akik közül többen már az NB II osztályt is megjárták és minden játékosuk, neves élvonalbeli klubokban nevelkedett. A találkozón tehát nem a mi csapatunk az esélyes, de a srácok fogadkoznak, hogy mindent megtesznek a tisztes helytállásért. A versenykiírás alapján már döntetlennel nem tudunk továbbjutni, mert ez esetben hosszabbítás következik, és amennyiben ott sem dől el továbbjutó csapat személye, büntető rúgások következnek.

A teljes cikk a Pétervására Se weboldalán olvasható

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük