Egészségügyi központ felújítás

Pétervására Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Egészségügyi központ korszerűsítése és akadálymentesítése” című, ÉMOP-4.1.1/A-12-2013-0019 azonosító számú pályázata 57 279 564 Ft támogatásban részesült.

A beruházás keretében az épület energiahatékonysági korszerűsítése valósul meg. Az esélyegyenlőség elveinek megfelelően biztosítva lesz a fogyatékkal élők egészségügyi alapellátáshoz való könnyebb hozzáférhetőség, a központ teljes körűen akadálymentessé válik. Kialakításra kerül egy új fogászati rendelő, valamint új orvosi és információs technológiai eszközök, bútorok is beszerzésre kerülnek.

A fejlesztés során megvalósuló infrastrukturális korszerűsítések és eszközbeszerzések nagyban hozzájárulnak a dolgozók munkafeltételeinek, valamint az alapellátás minőségi színvonalának javításához.

eukp1

eukp2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts
Read More

Időskorúak otthona

2020. június 8-tól a A LÁTOGATÁSI TILALOM az alábbi módon RÉSZLEGESEN FELOLDÁSRA KERÜLT:Csak egészséges személy jöhet látogatóba. A maszk használata és a kézfertőtlenítés kötelező!