Péterkei fotósok kiállítása

A Péterkei Produktív Palánták Klösz György Fotókör tagjainak válogatott fotóiból nyílt kiállítás augusztus végén Egerben, a Bartakovics Béla Művelődési Központban.

A 2012/13-as tanévben a fotókör tagok által készített, és 2013 júniusában a pétervásárai Művelődés Házában már kiállított képek mellett további fényképek is bemutatásra kerültek a Magyar Fotográfia Napjának alkalmából.

A kiállítást Demeter Pál, a Heves Megyei Fotóklub elnöke, a klub amatőr és profi fotósainak és érdeklődők jelenlétében nyitotta meg, beszédében örömét fejezte ki, hogy Pétervásárán  – az uniós támogatásnak köszönhetően – elindult egy fotókör, melynek célja a fiatal résztvevők megismertetése a fényképezés szépségeivel, és apró műhelytitkaival. Ennek eredményeként a bemutatott alkotások  már tükrözik a fotós látásmódot, és komponáló készséget. A megnyitón Eged János tanár Úr, foglalkozás vezető mellett Botos Barbara, Forgács Elizabet, Szántó Levente és Varga Veronika Kincső vett részt, távollétükben is képviselve a többieket: Frander Rebekát, Stoica Alexet, Kovács Dávidot, valamit Boros Csaba tanár Urat.

A Fotókör az idei tanévben újabb 7 tanuló bevonásával folytatja működését, melyre várják a jelentkezőket.

A kiállítás 2013 október végéig látható az intézmény emeletén lévő Kisérleti Galériában.

fotokor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük