Tájékoztató a LEADER pályázatok benyújtásának felfüggesztéséröl

Tisztelt Pályázók és Érdeklődők!

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtására a 2007-2013 programozási időszakban várhatóan utoljára jelent meg nemrégiben a LEADER-támogatást szabályozó rendelet (35/2013. (V.22.) VM rendelet), amelyről az Egyesület fórumokon, a honlapján és ügyfélszolgálatán keresztül is tájékoztatta az érdeklődőket.

Az Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület közel 490 millió Ft-os kerettel rendelkezik, amelyből közösségi célú vagy vállalkozási célú fejlesztésekre, azokon belül gazdaságfejlesztésre vagy szolgáltatásfejlesztésre irányulóprojektek támogatására lehet pályázni, a LEADER Intézkedési Terv alapján. Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy az Irányító Hatóság

  • a szolgáltatásfejlesztési irányuló pályázatok benyújtását 2013. június 20-án 20:00 órakor,

  • a gazdaságfejlesztési irányuló pályázatok benyújtását pedig 2013. június 21-én 20:00 órakor

felfüggesztette.

Bővebb információ és az IH közlemények a www.hevesi33.hu oldalon olvashatóak.

A már benyújtott pályázatok feldolgozásának eredményétől függően a pályázati felület ismételten megnyitásra kerülhet, amely jelenti azt is, hogy a pályázat előfeltételét képező projekt adatlapok benyújthatóak lesznek az Egyesülethez, a Helyi Bíráló Bizottság ekkortól ismét ülésezik, és a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiához való illeszkedés függvényében dönt a projektjavaslatok támogatásáról, esetleges elutasításáról.

Fentiekre tekintettel kérjük, kísérjék figyelemmel a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal vagy az Egyesület honlapját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük