Jótékony célért fociztak Pétervásárán

Pétervásárán második alkalommal került megrendezésre a jótékonysági foci kupa, Bodon Péter főszervező meghívására nyolc csapat vett részt a jótékony célú tornán, melynek bevételéből beteg gyerekeken segítenek a szervezők a helyi Karitász csoport segítségével.
A kupa előtt Eged István polgármester, Fehér Róbert plébános és Pál László az MLSZ képviseletében adták át a napokban elkészült műfüves pályát,  amit először a gyerekek vehettek birtokba egy bemutató mérkőzés keretén  belül, ahol a magyar strandfoci és futsal válogatott Besenyei Ferenc, Kerékgyártó Tamás (Putnok VSC) , Hajdú Norbert (ZTE), Katona Bence (Vasas) labdarúgóival felálló Bodon Péter FC  csapata ellen játszhattak  azok a fiatal tehetségek, akik az országos diákolimpiai döntőben a hetedik helyet szerezték meg.
Bemutató mérkőzés:
Tamási Áron Ált. Iskola- Bodon Péter FC  1-1
A bemutató mérkőzés után elkezdődtek a csoportmérkőzések az ’A’ csoportból a Másnaposok FBC csapata , ’B’ csoportból a tavalyi címvédő Bodon Péter FC jutott a döntőbe.
A csoport
1.       Másnaposok FBC
2.       Pétervására SE
3.       O’Porto
4.       Atlantis HBK
B csoport
1.       Bodon Péter FC
2.       Váraszó LC.
3.       Cered BK
4.       PV U19
Harmadik helyért a Pétervására SE – Váraszó LC csapatai mérkőzhettek, ahol a 2-2-es döntetlen után büntetőkkel nyert a Pétervására.
A döntőben a két rivális csapat a tavalyi címvédő Bodon Péter FC és a Másnaposok játszottak, a színvonalas mérkőzésen először Kerékgyártó Tamás szerzett vezetést, majd Katona Bence találatával 2-0 arányban nyert a Bodon Péter FC.
Végeredmény:
1.       Bodon Péter FC
2.       Másnaposok FBC
3.       Pétervására SE
4.       Váraszó LC
Különdíjak:
legjobb kapus: Zubó Norbert (Bodon Péter FC)
gólkirály: Katona Bence (Bodon Péter FC)
legjobb játékos: Csák László (Másnaposok FBC)
A tornán működő játékvezetők: Molnár Réka, Motsidlovszky Attila, Kis Zsolt
Katona Bence a Bodon Péter FC játékosa:
A tavalyi után ismét jó csapattal tudtunk nevezni a tornára. Nekünk egyértelműen a torna megnyerése volt a cél,de a jó ellenfelek igencsak megnehezítették a dolgunkat. Örülök az első helynek és remélem jövőre is megrendezésre kerül a kupa.
Bodon Péter a kupagyőztes csapat játékos-edzője: Számomra a mai torna életem egyik legjobb napja volt, egyrészt mint kupa szervező nagyon örülök, hogy közösen az  önkormányzattal és a Karitásszal  tudtunk egy olyan színvonalas tornát rendezni amin közel száz labdarúgó lépett pályára, szeretném megköszönni mindazoknak a segítségét, akik hozzájárultak az esemény szervezésében, másrészt  mint csapatom edzőjeként, gratulálok a játékosaimnak az első helyhez  és köszönöm, hogy elfogadták a meghívásomat és játszottak a csapatomban, számomra egy felejthetetlen élmény volt, hogy ilyen játékosokkal játszhattam egy csapatban. kapus: Zubó Norbert ( Tarnalelesz MSE)  mezőnyjátékosok: Nádasdi Balázs, Nánási József, Zsákai Márió, Bodon Péter (Mátranovák VSC) Forgó Csaba, Bódi Gábor (Pétervására SE) Hajdú Norbert (ZTE) Kerékgyártó Tamás (Putnok VSE) Katona Bence (Vasas) Besenyei Ferenc (Felsőtárkány SC, Futsal és Strandfoci Válogatott)
Danó Renátó a Másnaposok FBC csapatvezetője: Jó időben, jó pályán egy jól megszervezett tornán focizhattunk számunkra ez ünnepnap volt, emellett pedig jó érzéssel töltött el minket az is, hogy beteg gyerekeknek segíthettünk. Gratulálunk a Bodon Péter FC-nek a győzelemhez.
Gratulálunk minden résztvevő csapatnak a teljesítményéhez!
Gratulálok a csapatom összes tagjának a 2. helyhez, reméljük jövőre eggyel feljebb lépünk.
1.hely
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük