Sport : véget ért a bajnoki szezon

Tegnap és ma csapataink befejezték a 2012/2013-as labdarúgó bajnokságot. Az eredmények közül kiemelendő amit már korábban is megírtunk, hogy U19-es csapatunk megnyerte a bajnokságot. Győztes meccsel búcsúztatták a szezont, hiszen 7-2-re legyőzték a Bélapátfalvát. Az érmeket és a kupákat Eged István polgármester és Pál László adták át a csapat tagjainak. Gratulálunk  a csapatnak!

A csapat tagjai voltak: Rostás József, Csikos Patrik, Nagy Ádám, Keszte Márton, Bojtos Ádám, Csikos László, Penyaskó Patrik, Lakatos Erik, Forgó Csaba, Tóth Barnabás, Zámbó Richárd, Lacik Márk, Vincze Viktor, Porteleki Ádám, Rostás Richárd, Puporka Alex, Rostás István, Keszte Bálint, Molnár László.

ifi

Edző: Kovács Krisztián.

Felnőtt csapatunk egész bajnokságban a dobogó valamelyik fokán állt az utolsó fordulóig. Sajnos ott csak döntetlent értek csak el, a Bélapátfalva ellen, így lecsúszva a képzeletbeli dobogóról a 4. helyen végeztek Pádár Béla tanítványai.

Az U16-os csapatunk az utolsó bajnokin 4-1-re legyőzte a Maklár csapatát, és végül egy ponttal lemaradva a dobogóról a 4. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Suszter Bence, Danó Tamás, Szántó Renátó, Csikos Tamás, Bocsi Csaba, Kovács Richárd, Tajti Dániel, Szabó Márton, Suha Norbert, Ökrös Balázs, Berki Krisztofer, Berki Richárd, Lázár Patrik,Lakatos Csaba, Farkas Benjámin, Danyi Krisztofer, Dulai Rajmund, Para István, Tirda Attila, Molnár Erik, Pusomi Martin, Túró Péter.
u16

 

Edző: Boros Csaba

Az U13-as csapatunk szintén a 4. helyen zárt a megyei bajnokságban.

Összességében elmondható, hogy csapataink az élmezőnyben végeztek és minden korosztály a megye legjobb csapatai közé tartozik. Az ifjúsági csapatunk aranyérme pedig igazi NAGY siker egyesületünk részére.

A szakosztály vezetése megköszöni minden játékosának az egész éves munkáját, a szurkolóknak az egész éves biztatást és a szponzorainknak a támogatást!

Augusztusban kezdődik a következő szezon ahol legalább ilyen vagy ettől jobb eredményeket szeretnénk elérni!

Szép volt fiúk! Hajrá Péterke!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük