Ünnep tündérvölgyben

Zsúfolásig megtelt a pétervásárai művelődési ház nagyterme csütörtökön délelőtt, s ennek apropója a nagysikerű, Tündérvölgy névre keresztelt óvodás találkozó volt.

Tündérvölgy lakóinak (azaz a pétervásárai, váraszói, erdőkövesdi, ivádi valamint a szajlai csöppségek) találkozója idén is a helyi Szántó Vezekényi István Művelődés Házában kapott helyet. A csöppségek mulatságos, mesés, vidám előadásokkal örvendeztették meg a szülőket, jelenlévőket és a zsűrit egyaránt.
Eged István, polgármester a rendezvény megnyitásakor örömét fejezte ki az iránt, hogy egyre több az olyan összejövetel, ahol a gyermekek teret kapnak, s megcsillogtathatják tehetségüket. A polgármester szavai szerint mindennél fontosabb az apróságok összefogása, a tehetségek gondozása, hiszen ők jelentik számunkra a jelent és fontos szerepük lesz jövőnkben is.

Dobi Istvánné, a Pétervásárai Napköziotthonos Óvoda vezetője verssel kedveskedett a megjelenteknek, amely a gyermekek és felnőttek számára is útravalóul szolgált. A köszöntők után az ivádi és a pétervásárai csöppségeké, illetve a helyi Tamási Áron Általános Iskola diákjaié volt a színpad, akik gondoskodtak arról, hogy mindenki mosollyal az arcán távozzon a nagyszabású rendezvényről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük