Beteg gyerekekért fociztak Pétervásárán

 

Pétervásárán első alkalommal került megrendezésre a Jótékonysági Focikupa aminek bevételével súlyosan beteg gyerekeket segítenek a helyi Karitász segítségével. Bodon Péter főszervező meghívására hét csapat mondott igent. Az eseményt Eged István Pétervására polgármestere és Fehér Róbert plébános fővédnökök nyitották meg. A megnyitó után elkezdődött a pontvadászat, színvonalas és sportszerű mérkőzéseket láthattak a kilátogató nézők.

A kupát az NB3-as gólkirályal a Putnokon focizó Monyók Péterrel és Katona Bencével a Vasas kiváló fiatal tehetséges játékosával felálló Bodon Péter FC nyerte meg veretlenül a tornát. Katona Bence a Vasas játékosa nagyon jól megtalálta az összhangot a csapattársakkal, annak ellenére, hogy most játszottak először, együtt így is nagyon jó csatár párost alkottak Monyók Péterrel és fontos gólokat szereztek.

A második helyet a Boca Juniors csapata szerezte meg. A harmadik helyen a Másnaposok FC végzett. A torna után egy ebédre is vendégül látták a szervezők a csapatokat, majd a finom ebéd után az eredményhirdetés következett ahol Bodon Péter főszervező átadta a díjakat a csapatoknak majd Fehér Róberet plébános az esemény fővédnöke megköszönte a csapatoknak a részvételt .

A tornán működő játékvezetők: Farkas Ádám NB1-es játékvezető, Pádár Szabolcs, Molnár László , Motsidlovszky Attila, Forgó Zsolt

Az I. Jótékonysági Focikupa végeredménye:

1. Bodon Péter FC
2. Boca Juniors
3. Másnaposok FC
4. Pétervására SE
5. VGÜ Kft Salgótarján
6. O’PORTO
7. Karitász

Különdíjat kaptak

Legjobb kapus: Zubó Norbert (Bodon Péter FC)
Legjobb mezőnyjátékos: Kovács Zoltán (Másnaposok FC)
Legjobb utánpótláskorú játékos: Dulai Rajmond (Karitász)
Torna legszebb gólja: Földi István (Karitász)

A Bodon Péter FC csapata: Zubó Norbert (Istenmezeje SE) Forgó Csaba (Pétervására SE) Bodon Péter (Nagybátony SC)Monyók Péter (Putnok VSE) Madarász István Péter (Nyékládháza SE) Katona Bence (Vasas) Tóth Ádám, Ágoston Dénes
Bodon Péter főszervező: Köszönöm a csapatoknak hogy részvételükkel segítenek a súlyosan beteg gyerekeken, köszönöm a helyi Karitász csoport segítségét, és minden támogatónak aki bármilyen formában segített. Számomra nagy öröm hogy a tornára olyan játékvezetők mint Farkas Ádám NB1-es , Pádár Szabolcs, Molnár László , Motsidlovszky Attila, Forgó Zsolt eljöttek mérkőzéseket vezetni. Ezúton is szeretném nekik megköszönni és további jó munkát kívánok nekik.

Kovács Zoltán a torna legjobb mezőnyjátékosa: A kiváló szervezésű tornán sokat küzdöttünk megtettünk mindent a győzelemért, most nem sikerült, de szerintem a legjobb csapatként futballoztunk! Gratulálok mindenkinek!

Támogatók: Pétervására Város Önkormányzata, Római Katolikus Plébánia, Katolikus Karitász csoport, Szilas Drink Kft ,Beretka Pékség , Janovicz Pékség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük