Edzötábor Pétervásárán

Augusztus második hetében Pétervásárán edzőtáborozott a Tápiószecső FC U15 fiú és U17 korosztályos női labdarúgó csapata. A Pest megyei NBIII-as csapat utánpótlás korosztályai hétfőtől vasárnapig, napi két edzéssel és négy felkészülési mérkőzéssel készültek a 2012/2013-as szezon őszi idényére.

A Bocsi Attila Sporttelepen megrendezett mérkőzéseken az Egri FC (4:1), a Pétervására SE (5:4), a Tarnalelesz (3:2) és a Recsk SE (4:3) gárdáival találkoztak a ’szecsőiek.

A csapat edzője, Szathmári Márton összegezte az egyhetes tábor tapasztalatait:

„Kiváló körülmények, kedves emberek és csodálatos környezet fogadott bennünket Pétervásárán. Az előzetesen eltervezett szakmai programunkat teljes mértékben meg tudtuk valósítani, kilenc edzésünk mellett négy mérkőzésen léphettünk pályára. Köszönettel tartozunk a Pétervására SE vezetőségének, edzőinek a szakmai segítségért, a vendéglátásért, a figyelmességért.

Remekül érezte magát csapatunk!

Bízom benne, hogy a Pétervására és Tápiószecső között kialakított jóbaráti kapcsolat tovább erősödik és a közeljövőben ismét találkozhatunk!

Hajrá Péterke!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts
Read More

Tüzgyújtási tilalom

Az utóbbi időben hosszabb ideje tartó csapadékmentes időjárás miatt fokozott tűzveszély alakult ki, ezért Heves megye területén lévő…
Read More

Szemétszállítás info

Tájékoztatjuk Pétervására város lakosságát, hogy 2013. november 1-én pénteken a kommunális és szelektív hulladékszállítást a szokásos időben végezzük.…