Évtizedek óta szolgálják a lakosságot

Nemrégiben Pétervásárán is kitüntették a városért évtizedek óta önzetlenül dolgozókat.

Az önkormányzat által alapított elismeréseket Eged István polgármester adta át. Pál Istvánné lelkiismeretes munkájával és segítőkészségével 2005 óta segíti a péterkei hivatal működését, ahol először az okmányirodán, majd munka- és személyügyesként szolgálta a lakókat. Ő a Pétervására Szolgálatáért kitüntető címet vehette át.

Pál Imrét is Pétervására Szolgálatáért díjjal tüntették ki. Nevéhez fűződik a pétervásárai templom felújítása során a teljes körű villanyszerelési munkák elvégzése, de évek óta jelentős szerepet vállal a közvilágítás szerelésében, a városban tartott rendezvények áramellátásának biztosításában, karácsonyi dekorációk kihelyezésében is.

Eged Jánost Pétervásáráért kitüntetésben részesítette a város képviselő-testülete. Ő évekig tanított a helyi mezőgazdasági és szakközépiskolában, 1990-ben kinevezték a helyi szakiskola kollégiumi vezetőjévé. A mai napig is aktív nyugdíjasként tevékenykedik a városban, szeretettel és megalapozott tudással népszerűsíti a város múltját, s annak értékeit.

forrás : www.heol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük