Évtizedek óta szolgálják a lakosságot

Nemrégiben Pétervásárán is kitüntették a városért évtizedek óta önzetlenül dolgozókat.

Az önkormányzat által alapított elismeréseket Eged István polgármester adta át. Pál Istvánné lelkiismeretes munkájával és segítőkészségével 2005 óta segíti a péterkei hivatal működését, ahol először az okmányirodán, majd munka- és személyügyesként szolgálta a lakókat. Ő a Pétervására Szolgálatáért kitüntető címet vehette át.

Pál Imrét is Pétervására Szolgálatáért díjjal tüntették ki. Nevéhez fűződik a pétervásárai templom felújítása során a teljes körű villanyszerelési munkák elvégzése, de évek óta jelentős szerepet vállal a közvilágítás szerelésében, a városban tartott rendezvények áramellátásának biztosításában, karácsonyi dekorációk kihelyezésében is.

Eged Jánost Pétervásáráért kitüntetésben részesítette a város képviselő-testülete. Ő évekig tanított a helyi mezőgazdasági és szakközépiskolában, 1990-ben kinevezték a helyi szakiskola kollégiumi vezetőjévé. A mai napig is aktív nyugdíjasként tevékenykedik a városban, szeretettel és megalapozott tudással népszerűsíti a város múltját, s annak értékeit.

forrás : www.heol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts
Read More

Tüzgyújtási tilalom

Az utóbbi időben hosszabb ideje tartó csapadékmentes időjárás miatt fokozott tűzveszély alakult ki, ezért Heves megye területén lévő…
Read More

Szemétszállítás info

Tájékoztatjuk Pétervására város lakosságát, hogy 2013. november 1-én pénteken a kommunális és szelektív hulladékszállítást a szokásos időben végezzük.…