Megújult a Müvelödési Ház alsó szintje

Jelentősen átalakult és megszépült a Szántó Vezekényi István Művelődés Háza alsó szintje.

A TÁMOP-3.2.3/A-11/1-2012-0117 számú, Péterkei Produktív Palánták című Uniós projekt keretében végrehajtott átalakítás során az intézmény alsó szintjén történt átalakítás eredményeként a rövidebb közlekedési útvonal mellett két új foglalkoztató helyiség és egy iroda jött létre, továbbá az intézmény költségvetéséből javításra és kifestésre kerültek a további helyiségek is.

A projekt keretében mintegy másfél millió forint értékben eszközbeszerzésre is sor került.

A számítás-és irodatechnikai eszközök: számítógép, laptop, projektor, LCD-TV, nyomtatók, szoftverek mellett digitális eszközök: 2 kamera, 3 fényképezőgép, állványok és további kiegészítők ezután a projekt foglalkozásainak megvalósulását, valamint az intézmény működését segítik.

Az átalakult és megszépült Művelődés Háza alsó részét november 15-én tartott ünnepségen mutatta be Gerhát Gábor projektvezető. A rendezvényen a város vezetői (polgármester, jegyző, képviselő testület, MOB bizottság), intézményvezetők, és a projekt szakmai megvalósítói, oktatói vettek részt, akik az újonnan kialakított foglalkoztatókon kívül a beszerzett eszközöket is megismerhették.

A beszerzett eszközök
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük