Sikeres évet zártak a fiatalok

Már VI. alkalommal rendezték meg a hagyományos évadzáró vacsorát Pétervásárán a helyi utánpótlás korú sportolóknak. A Pétervásárai Ifjúsági Egyesület és a sportegyesület szervezésében, december 14-én este gyűltek össze a helyi Arany Kakas Fogadóban, a négy szakosztály (labdarúgás, röplabda, karate, sakk) sportolói, edzői, technikai vezetői, egyesületi tagjai. A résztvevők száma elérte a 110 fős létszámot.

Az estét Boros Csaba alpolgármester és Végh István a sportegyesület elnöke nyitották meg, akik kiemelték, hogy a város mennyire fontosnak tartja az utánpótlás korú sportolók támogatását és a rendszeres testmozgás fontosságát. A város továbbiakban is igyekszik a tőle telhető legtöbbet megtenni azért, hogy az itt sportoló gyerekek egyre jobb körülmények között, szakképzet edzőkkel tudjanak edzeni, versenyezni.

Azt est további részében minden edző beszámolt az egyes csapatok, versenyzők ebben az évben szerzett eredményeiről. Értékelték az évben tapasztalt pozitív és negatív tapasztalatokat. Szerencsére azért sok jó eredmény és sikeres megmérettetések voltak többségében a beszámolókban.

Az edzői, vezetői értékelések után következet a hagyományos, ünnepélyes díjátadás, ahol az év legjobb utánpótlás sportolóit emelték ki a szervezők

  • Legjobb gyermek labdarúgó:Martusz Bálint (edző: Pádár Béla)
  • Legjobb serdülő labdarúgó:Rostás Richárd (edző: Boros Csaba)
  • Legjobb ifjúsági labdarúgó:Keszte Bálint (edző: Kovács Krisztián)
  • Legjobb lány karatékája:Bíró Ivett (edző: Eged László)
  • Legjobb fiú karatékája:Bán Viktor (edző: Eged László)
  • Legjobb gyermek röplabdázója: Halmosi Dorisz (edző: Szabó József)
  • Legjobb gyermek sakkozó: Kovács Gyula (edző: Tóth János)

A szervezők gondoskodtak arról, hogy minden gyermeket egy jelképes ajándékkal lephessenek meg. A sportolók egy egyesületi felirattal ellátott póló kaptak, melynek nagyon örültek. Az este további részében finom vacsorát és fánkot fogyasztottak el a meghívottak, majd a rendezvény kötetlen beszélgetéssel zárult.

A résztvevő gyerekek és szervezők megköszönték a támogatóknak, akik biztosították az esthez szükséges anyagi feltételeket.

Támogatóink voltak: PETIFE, Pétervására Város Önkormányzata, Szerszám Kft., Arany Kakas Fogadó, Tamási Áron Ált. Isk.,  Szilas Drink Kft., Kázsmér és Társa Bt., Szántó László, Eged Apolló, Szántó Veronika, Varró Magdolna, Bojtos Róbert, Németh Gábor, Gyetvai Zoltán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük