SportM Kupa elödöntön a péterkeiek

Az amatör csapatok számára kiírt kupamérközéseken Pétervására csapata egyre feljebb jutott, s bekerült a legjobb négy amatör csapat közé.

Ennek köszönhetően a focicsapat tagjai április 19-én, kedden, a kecskeméti Széktói Stadionban mérkőznek meg Báránd játékosaival.

Az amatőr csapatok számára országosan kiírt mérkőzéseken Pétervására jól teljesített, s több csoportgyőzelem után a négy legjobb eredményt elért amatőr csapat között foglalt helyet. Az április 19-i, keddi mérkőzésen Báránd csapatával mérkőznek meg a pétervásárai focisták. Az ellenfél csapatáról jó tudni, hogy Sándor Tamás és Kerekes Zsombor is a keretben vannak, akik volt NB1-es labdarúgók, illetve magyar válogatottak voltak – mondta el Kovács Krisztián, szakosztályvezető.

Pétervására csapata azonban kihívásként kezeli a nagy nevekkel rendelkező csapatot és mindent megtesz annak érdekében, hogy a SportM Kupa kecskeméti elődöntőjén a maximumot nyújtsa. Ha a pétervásárai labdarúgók győznek, a döntő meccset – az eddigi információk szerint – a Puskás Stadionban játszhatják majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük