Koronavírus tájékoztatók a legújabb változtatásokról (március 22.)

A Pétervásárai Közös Önkormányzati Hivatal 2021. március 8-tól csak ügyeleti szinten működik.

  • Ügyintézés telefonon, vagy e-mailben történik az alábbi elérhetőségeken: 36/568-036, vagy 36/568-037 Email: hivatal[kukac]petervasara.hu
  • Változások az az Aranykapu Humán Szolgáltató Központ szolgáltatásaiban. (letölthető itt)
  • A Pétervásárai Napköziotthonos Óvoda és Bölcsödében 2021. március 8-tól 2021. április 7-ig rendkívüli szünetet rendelt el az Emberi erőforrások minisztere!
  • 2021. március 8. naptól a bölcsődében rendkívüli szünet időtartama alatt a gyermekek ellátására ügyelet keretében kerül sor. Kérem, hogy az a szülő, aki home office-ban dolgozik, vagy iskolai korú gyermekkel otthon van, és tud gondoskodni gyermekéről ne vigye az intézménybe gyermekét. Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – esetén vegyék igénybe.
  • Az iskolai, óvodai, bölcsődei ügyeletbe kizárólag egészséges gyermeket vihetnek a szülők. Kérem a szülőket, hogy aki igényli gyermeke részére az ügyeleti ellátást, az 2021. március 8.-áig jelezzék az Óvodai Messenger csoportban vagy az ovoda@petervasara.hu e-mail címen, vagy munkaidőben a 36/368-111-es telefonszámon.
  • Pétervására Város Önkormányzat 2021. március 8. napjától 2021. március 31-ig minden pétervásárai (bölcsődés, óvodás, általános iskolás) gyermeknek – függetlenül attól, hogy helyben vagy más településen jár óvodába, iskolába, illetve térítéskötelesen vagy ingyenesen étkezik – térítésmentesen biztosítja az intézményi étkezést. Az iskolások, és az ügyeletet nem kérő óvodások, bölcsődések étkeztetése a Pétervására, Ifjúság út 2. szám alatti iskolai étkezőből ételhordóban elvitellel történik. Az étkezési igényt kérjük, hogy munkanapokon 8.00-12.00 óra között a 06/36-368-426-os telefonszámon jelezzék. Nem a Tamási Áron Általános Iskolába járó gyermekek diákigazolvánnyal igazolják tanulói jogviszonyukat.
  • Az ÉRV Zrt. tájékoztatói